Vores institutioner

Læs om vores 6 dejlige integrerede institutioner og naturbørnehave. Herunder kan du vælge den kommune du er interesseret i at se institutioner for. Du kan også gå til institutionernes egne sider, hvor du kan læse mere om dem.

København

Flyvefisken er en nyoprettet privat integreret 0-6 års daginstitution beliggende i Københavns Kommune tæt på 5-øren og Amager Strand.

Vi har hjemme på grænsen mellem Københavns Kommune og Tårnby. Inspireret af nogle af områdets naboer, nemlig lufthavnen og stranden, finder I vores skønne nye institution med det oplagte navn Flyvefisken

Adresse: Engvej 155, 2300 København S.

Børnehuset Giraffen er en privat integreret daginstitution beliggende centralt på Amager.

Giraffen har til huse i fantastiske lokaler med højt til loftet og bl.a. et kæmpe atriumrum (Savannen) på 110 kvadratmeter, som er vores
indendørs fællesområde. Vi ligger klods op af Bredegrund Byggelegeplads, hvor der er sjov og udfordringer for både de små og de store.

Adresse: Kirkegårdsvej 25, 2300 København S.

Børnehuset Sandloppen er en privat integreret daginstitution beliggende centralt på Amager.

Sandloppen har til huse i nye og fantastiske lokaler med højt til loftet og bl.a. gode fællesrum. Vi ligger i et spændende område tæt på stranden, hvor der er sjov og udfordringer for både de små og de store.

Adresse: Ved Amagerbanen 39, 2300 København S.

Børnehuset Svanen er en privat integreret institution beliggende tæt på Svanemøllen Station på Østerbro i København.

Svanen har til huse i en smuk hvid patriciavilla, hvor der er sjov og udfordringer for både de små og de store.

Adresse: Svanemøllevej 2, 2100 København Ø.

Kastrup

Arken er en privat daginstitution beliggende i Tårnby og vi åbnede i 2016.

Vi har en lækker og primært økologisk madordning, så farvel til madpakker og velkommen til hjemmebag og friske og næringsrige retter lavet fra bunden, hver dag.

Adresse: Akturus Alle, 2770 Kastrup.

Glostrup

Isfuglen er en privat integreret daginstitution beliggende i hjertet af Glostrup.

Isfuglen er en lille privat daginstitution beliggende i hjertet af Glostrup. Vi har 26 vuggestuepladser og op til 40 børnehavepladser.

Hjemme på Dalvangsvej har vi en skøn legeplads, på en fantastisk naturgrund med høje træer, bålhytte, sandkasser og legehuse, hvor børnene kan boltre sig

Adresse: Dalvangsvej 56, 2600 Glostrup.

Albertslund

Naturbørnehaven Æbleskoven er en fantastisk oase midt i Vestskoven, der giver mulighed for at børn fra flere af Trygges institutioner kan komme ud og få naturoplevelser, frisk luft og jord under neglene på daglig basis.

Naturbørnehaven er pt. til rådighed for udflyttergrupper på institutionerne Børnehuset Giraffen på Amager samt for Isfuglen i Glostrup.

Adresse: Østbakkevej 16, 2620 Albertslund.